Masturbatietechnieken

Soms heeft een man eventjes wat tijd voor zichzelf nodig. Of je nu net wakker bent geworden met een enorme ODOL, net vol tevredenheid hebt gekeken naar dat leuke meisje, of na een dag lang werken even wilt ontspannen, het is tijd om even lekker af te trekken!

Hoewel de drang tot aftrekken normaal is en uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mannen zich gemiddeld 6 keer per week aftrekken, is er niet zoveel bekend over de verschillende methodes die mogelijk zijn. Waar de gemiddelde man gewoon de hand slaat aan zichzelf, zijn er anderen die een ware kunst hebben ontwikkeld om op zoveel mogelijk verschillende manieren te masturberen. We zullen hier dan ook de 6 meest populaire aftrek technieken bespreken. Wellicht zit er wel een methode die je intieme momenten tot nieuwe hoogten zal laten stijgen. Ze zijn in ieder geval het proberen waard!

De koude climax

koude climaxBij deze techniek moet je je aftrekken zoals je normaal al doet, maar wacht je tot je op het punt staat om klaar te komen. Op het moment dat je bijna tot de ejaculatie komt, grijp je een paar ijsklontjes met je andere hand en knijp je zo hard als je kunt. De combinatie van een warme hand, een koude hand gecombineerd met het klaarkomen zelf zorgt voor een zeer intense ervaring.

 

De “Ringervaring”

Voor deze techniek heb je eerst glijmiddel nodig. Dit kun je bij een drogisterij kopen of anoniem via internet. Als je om welke reden dan ook niet over glijmiddel kunt beschikken, dan kun je het ook met gel of vaseline proberen. Als je handen zijn ingesmeerd vorm je een ring met je duim- en wijsvinger. Plaats de ring helemaal beneden om je geslachtsdeel en druk zo hard mogelijk naar onderen. Vorm dan eenzelfde ring met je andere hand en masturbeer zoals je altijd doet. Doordat je ene hand enorme druk legt op de onderkant van je penis, zal de druk van het orgasme enorm toenemen en kun je tot wel 3x zover spuiten.

De Handpalm methode

Als je penis in harde toestand is doe je wat glijmiddel op je hand. In plaats van het aftrekken op een normale manier doe je het alleen met de palm (binnenzijde) van je hand, zonder de hand volledig dicht te knijpen. Omdat je vrijwel geen grip kunt zetten, lijkt het net alsof je door iemand anders wordt afgetrokken. Deze techniek vergt een hoop oefening, maar is erg populair bij de gevorderde rukker.

De ballenhouder

De volgende keer als je je af aan het trekken bent en op het punt staat om klaar te komen grijp je met de andere handballenhouder je ballen stevig vast en trek je ze naar onderen. Ook dit is een methode die enige oefening vergt en die rustig moet worden opgebouwd. Ga in het begin niet als een malle aan je balzak trekken, maar doe rustig aan totdat je de ideale trekkracht hebt gevonden. Tijdens het klaarkomen voel je de spermalading door je scrotum naar boven schieten. Een totaal unieke ervaring!

De gevoelige tik

Eigenlijk heb je een vrij gevoelige penis nodig om deze techniek te ervaren. Tegelijkertijd zul je er dus achter komen da je geslachtsdeel niet gevoelig is als de methode niet werkt. Bij deze techniek houd je je onderbroek aan en speel je totdat je penis in keiharde toestand is. Als de pilaar door het katoen van je onderbroek wil stoten is het tijd om met je vingers op de eikel te tikken. Op het begin kan het even pijn doen, maar na een tijdje zul je het gevoel leren waarderen en zijn de orgasmes werkelijk te gek voor woorden. Doordat de zenuwen in je eikel steeds geprikkeld wordt door het katoen en je tikkende vingers zal de ontlading hemels zijn.

De schroevendraaier

schroevendraaierDit is de topper van de aftrek technieken. Zoals de naam al aangeeft wordt dit een zeer speciale ervaring. Smeer je hand wederom in met glijmiddel (of smeer hem nogmaals in als je nog bij aan het komen bent van de vorige techniek). Nu moet je goed opletten. In plaats van het trekken aan je geslachtsdeel, vegen en je penis loslaten als je boven bent. Je begint rustig, maar na verloop van tijd is het de bedoeling dat je dit zo snel mogelijk doet. Deze manier doet het net aanvoelen alsof je geslachtsgemeenschap hebt met een vrouw. Een ideale oefening dus als het net uit is met je vriendin, of als je nog niet precies weet hoe het aanvoelt om met een vrouw sex te hebben.

Dit waren de populairste 6 masturbatie technieken die wij door jarenlange ervaring opgebouwd hebben. Heb jij ook nog technieken waarvan je vindt dat ze met de wereld gedeeld moeten worden? Neem dan contact met ons op en deel je techniek!